Terug in Nederland - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Wisse Veurman - WaarBenJij.nu Terug in Nederland - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Wisse Veurman - WaarBenJij.nu

Terug in Nederland

Door: Wisse Veurman

Blijf op de hoogte en volg Wisse

05 Juli 2007 | Nederland, Zeewolde

Voor diegene die het nog niet wisten, ik ben gisteren weer veilig thuis gekomen. De overgang was schrikbarend groot. Het is namelijk twintig graden kouder, alles was nat en iedereen rende over straat.

Verder wil ik iedereen bedanken op Curacao. In het bijzonder mijn stageplek Brasami, Sherwin onze sambuca Surinamer, de meiden Jenny, Sieta, Jean Marie, Hanne voor de koning tijd.

Daarnaast wil ik iedereen bedanken uit Nederland voor het volgen van de verhalen en de leuke reacties op site! En bedankt voor het welkom feestje en de nieuwe scatch set. Ik spreek jullie!

Ps Ik ga komende week bij alle verhalen nog nieuwe foto's plaatsen. Dus als je deze wilt zien moet je de site nog even in de aten houden...

• 05 Juli 2007 - 14:41

Daaf:

Vergeet naast je nieuwe scatch set je raket niet...

• 05 Juli 2007 - 15:03

Inge:

welkom thuis wisse!
    ik heb genoten van je verhalen en fijn dat je stage goed is afgerond! gefeliciteerd!!
    succes met het weer wennen aan dit landje!
    groetjes inge

• 06 Juli 2007 - 14:02

Krista:

Whoehoe! Terug in het altijd tropische Nederland! Heeeeeeeeeeeeeerlijk he!? Had je niet wat van die warmte mee kunnen nemen dan? ;) Hej, tot spreeks!

X Krista

• 07 Augustus 2007 - 02:58

Sherwin:

beste wisse
    hoe gaat het met je gozer?
    alles wer lekker op z'n paadje daar in nederland?
    hier op curacao gaat het ook prima ,het is alleen ontzettend warm de laatste weken ....maarja dat betekend strandje pakken he'

op de anasaweg is het heel saai zonder jullie...ik heb al heel lang niet meer gekookt thuis..dus kom maar snel weer langs..danki swa

• 18 Augustus 2007 - 15:54

Wisse:

Bij elk verhaal staan nu nieuwe foto's. Alleen bij Vakantie Venezuela moeten ze nog erbij komen. Komt zo snel mogelijk! X

Wisse

Van 28 februari tot minimaal 23 juni lopen Jaapjan en ik stage in de verslavingszorg op Curaçao. Op deze manier ga ik iedereen op de hoogte houden van mijn koning avonturen. Adres is: Anasaweg 30 Dominguito/ Willemstad Curacao Ned. Antillen email: wissev@hotmail.com Telefoonnummer is 0059996780394 Voor mij is dit nummer gratis qua ontvangen van gesprekken en smsjes!